Tillbehörsmontering?

Vi hjälper dig gärna med tillbehörsmontering!

Är du intresserad av att montera en fast – avtagbar dragkrok på din bi? Vi hjälper dig jättegärna, en trygg och professionell montering för mycket bra pris. Hör av dig redan idag för en offert gällande din bil.

Vill du slippa tjocka lager av frost på vindrutan och en iskall bil på vintern, då rekommenderar vi att du kontaktar oss redan idag för att få en offert för montering av motorvärmare med grenuttag. Vill du minska på bränsleförbrukning, mindre motorslitage, en nöjdare bil och ett behagligt klimat i bilen? då rekommenderar vi motorvärmare.

Hösten har gjort intåg och vintern står runt hörnet. För bilägare innebär det att man får räkna med mörka kvällar. Med extraljus till bilen kommer du ha bra sikt även under dimmiga morgnar och mörka kvällar. Extraljus på bilen ger ökad säkerhet för dig som förare, men även för andra trafikanter och fotgängare längs vägen, då du kan upptäcka hinder på vägen tidigare. Vi har lösningar även för detta. Kontakta oss så hjälper vi dig!