har du fått punktering på bilen? eller söker du nya däck?

Har du köpt nya däck som du vill få monterade på dina befintliga fälgar? Inga problem! Vi erbjuder montering samt balansering av dina nya däck, oavsett om du köpt däcken av oss eller om du kommer med lösa däck. Vi har ett stort nätverk av leverantörer och kan erbjuda däck och fälg till personbilar samt lätt lastbilar. Om du är i behov av nya däck har vi ett gäng märken i olika prisklasser som vi kan beställa hem. Du kan även handla dina nya däck hos däckonline.se för att få varorna skickade till oss. Vi är samarbetspartner med Däckonline som monteringsstation. Beställ däcken från dem och du slipper hantera tunga däck och offra din tid för att köra dem till oss.

Punktering på bildäck uppstår ofta oväntat och oönskat. Oftast märker man det ganska tidigt (s.k. smygpunktering) genom att lufttrycket i däcket gradvis försämras – vilket både känns, syns och hörs. Har du drabbats av punktering på din bil och behöver laga den? Ingen fara! Kontakta oss så hjälper dig att reparera skadan. Vi rekommenderar att du kontrollerar lufttrycket någon gång i månaden. Genom att säkerställa rätt lufttryck kan du dels upptäcka en punktering tidigt vilket kan spara dig pengar. Förhoppningsvis skadar du då inte däcket eller fälgen, men också säkerställer en optimal bränsleförbrukning med rätt lufttryck.

För att se fullständig prislista för däcktjänster klicka här – sedan väljer du ”Däcktjänster”


*Mönsterdjup vid sommarväglag  minst 1,6 mm
*Mönsterdjup vid vinterväglag minst 3 mm